JOQ Albania

7028388
10900
2135
15.02.2020
US

Krijuar më 5 shkurt 2010, JOQ Albania është platforma më e madhe e lajmeve unike, argëtuese dhe sociale në hapësirën shqipfolëse. Nga vijnë materialet? Nga ju dhe komuniteti. Përveç kësaj, ne lundrojmë kudo ku ka shqiptarë dhe ju sjellim nga andej më të mirën duke argëtuar qindra mijëra vizitorë në ditë. Të gjitha materialet tuaja janë të mirëpritura dhe ne do të vendosim nëse janë të denja apo jo për tu ndarë me të tjerët. Gjithashtu, JOQ Albania funksionon si një rregullator për jetën tuaj, duke promovuar dukuritë pozitive dhe denoncuar ato negative. Ne do të lidhemi me ju, t'ju përfshijmë dhe me shpresë herë pas herë, të ndryshojmë jetën tuaj. Për reklama, sugjerime, kërkesa apo ankesa na kontaktoni me anë të postës elektronike: info@joqalbania.com © Official Instagram: http://instagram.com/joqalbania © Official Facebook: https://www.facebook.com/joqalbania/

news joq joqalbania tirane denoncime arrestime lajme news bashkia kryeministria apele "njerez ne nevoje" skandale korrupsion tender prokurorime eksluzive ngjarje

Видео канала
00:00:39
Reperi shqiptar: Toka është e rrafshët

Reperi shqiptar: Toka është e rrafshët

JOQ Albania
491 Просм.
07.12.2022
00:05:07
Mërgimi, protesta e heshtur e shqiptarëve

Mërgimi, protesta e heshtur e shqiptarëve

JOQ Albania
29 Просм.
07.12.2022
Назад
Что ищут прямо сейчас на
issiqhona Caesar III rus 戛纳 fede Deus Karlsruhe yamarappi SSaSke Клип servicec 억제 cheap vs expensive амфитеатр пулы шалфей Зета e63s drag race 热带 ganxilva дши michonne