Euronews Albania

32474189
42100
57223
02.11.2018
DE

Në Euronews Albania ne besojmë tek përçimi i shpejtë, i saktë dhe i paanshëm i informacionit. Ne jemi të angazhuar të përshkruajmë realitetin me fakte, objektivisht, pa paragjykime dhe në mënyrë të paanshme, me integritet dhe pavarësi. Të gjitha pikëpamjet, të gjithë zërat, çdokush është i mirëpritur! Euronews Albania vjen si i pari franchise i një media ndërkombëtare në Shqipëri, falë marrëveshjes së nënshkruar nga Euronews dhe IN Media në vitin 2018. Euronews është kanali më i ndjekur i lajmeve në të gjithë Europën. Euronews u krijua në vitin 1993 në Lion të Francës dhe aktualisht transmeton në gjuhën arabe, angleze, franceze, gjermane, greke, hungareze, italiane, persiane, portugeze, ruse, spanjolle dhe turke. 12 edicionet e Euronews mbulojnë lajme 24/7 nëpër vende të ndryshme të botës.

lajme "lajmi i fundit" analiza shqiperia kosova "maqedonia e veriut" intervista euronewsalbania euronews

Видео канала
00:01:49
Shtatzania ndryshon trurin e gruas!

Shtatzania ndryshon trurin e gruas!

Euronews Albania
63 Просм.
08.12.2022
00:02:58
Now/ Konfliktet që do provokojë  sulmi ndaj Berishës

Now/ Konfliktet që do provokojë sulmi ndaj Berishës

Euronews Albania
2735 Просм.
07.12.2022
Назад
Что ищут прямо сейчас на
krilja graf ооцуцуки боруто Dark Bind english aufbauen red ball 4 gameplay рассмеши комика онлайн shingeki no kioyin кудрявцева Oris ыпш Peace sowhan Чтонадеть Paulo Joe.ie nf rynn long nails AIR FORCE