A2 CNN Affiliate

18489653
27400
34979
23.04.2018
AL

A2 është një kanal informativ në një partneritet ekskluziv me CNN, me seli dhe qendër kryesore të prodhimit në Tiranë. A2 do të mbështetet nga njësi informative të vendosura në qytete të tjera në Shqipëri dhe në rajon. Stacioni i ri televiziv, A2, ka si qëllim rritjen e standardeve të prodhimit dhe shpërndarjes së lajmeve, për të ndryshuar realitetin mediatik në Shqipëri, duke ofruar një burim informacioni të shpejtë, të thelluar, të saktë dhe të besueshëm. A2, do të përdorë teknologjinë më moderne në fushën e medias dhe do të bazohet në ekspertizën botërore të CNN për trajnimin dhe zhvillimin e stafit profesional. Si një degë ekskluzive e CNN, A2 do të plotësojë programin e vet origjinal me përfshirjen e programeve të zgjedhura të CNN dhe lajmeve të përkthyera në gjuhën shqip.

A2 "A2 CNN" "A2 News" Lajme Shqip Shqiperia Albania "CNN Albania" "CNN AL" "CNN Shqip" "A2 Lajme" "Lajme Shqip" koronavirus covid-19 covid19 "covid 19" "kovid 19" "coronavirus ne shqiperi" koronavirusi "lajme nga shqiperia" tirana politike kronike "lajme nga vendi" "lajme nga shqipria" "lajmet e funit" "lajmet e fundit" "te reja" "te rejat e fundit"

Видео канала
00:02:31
Mot i lagësht, por mjaft i ngrohtë në rajon

Mot i lagësht, por mjaft i ngrohtë në rajon

A2 CNN Affiliate
14 Просм.
08.12.2022
00:03:30
Reshje të pakta, por temperatura mbi 20 gradë

Reshje të pakta, por temperatura mbi 20 gradë

A2 CNN Affiliate
31 Просм.
08.12.2022
00:46:24
Ditari, ora 19:00 – 07/12/2022

Ditari, ora 19:00 – 07/12/2022

A2 CNN Affiliate
20 Просм.
07.12.2022
00:04:41
Vranësira të pakta, temperatura deri në 20 gradë

Vranësira të pakta, temperatura deri në 20 gradë

A2 CNN Affiliate
67 Просм.
07.12.2022
01:14:59
A2 Business nga Aurora Sulçe – 07/12/2022

A2 Business nga Aurora Sulçe – 07/12/2022

A2 CNN Affiliate
120 Просм.
07.12.2022
00:00:56
Tirana, fituesja e Superkupës së Shqipërisë

Tirana, fituesja e Superkupës së Shqipërisë

A2 CNN Affiliate
19 Просм.
07.12.2022
00:43:50
Debat nga Alba Alishani – 07/12/2022

Debat nga Alba Alishani – 07/12/2022

A2 CNN Affiliate
386 Просм.
07.12.2022
00:01:18
Nafta zbret nën 200 lekë për herë të parë nga marsi

Nafta zbret nën 200 lekë për herë të parë nga marsi

A2 CNN Affiliate
21 Просм.
07.12.2022
Назад
Что ищут прямо сейчас на
Resmey hangmeas krilja graf ооцуцуки боруто Dark Bind english aufbauen red ball 4 gameplay рассмеши комика онлайн shingeki no kioyin кудрявцева Oris ыпш Peace sowhan Чтонадеть Paulo Joe.ie nf rynn long nails